Зустрiнемось як завжди, навeснi

Зустрінемось як завжди, навесні,
Як з'являться хмаринки - неба квіти,
Кохання - це дощу краплинки голосні,
Які жадають вдвох співати і летіти.

Яке ж то гарне почуття - любов,
Це стигла дружба, загартована віками.
Зустрілися, і червонієм від розмов,
А небо нас всипає пелюстками.
2023


Рецензии