До Господа звэртання

З авторського християнського циклу

   До Господа звертання

І
О, рідний Господи, святий –
Ти знаєш кожен рух і думку
І ладен взяти всіх на руки,
Щоби із долу підвести

Нас, що в гріхах, як в реп’яхах.
Так довго борсались без Віри.
Віки годинонька лиха
Несла крізь війни в плинних, сірих

Днях. Опечалені, в біді...
Та чвари і розчарування
Все ж до Божественних видінь
Ведуть, до правди і світання...

То ж сина Ти послав до нас
Порозумітися зі Словом
Божественним. Любові час
Почути,... чи були готові?

...Всі несповідимі путі
То ради нас і провидіння...
Над нами завше Твоя тінь,
До Тебе очі і моління...

ІІ
Яка ж то радість, погляд Твій:
Батьківський, милий, ненаглядний,
Далекосяжний, золотий –
Несеш нам спокій і поради.

Готовий вислухати знов,
Як найдорожчих пересічних –
В серця іде Твоя любов
І шлеш нам Істину і Вічність...


Рецензии