Нечысць

Перакуленая жыццём,
п'яненькай сей сцервай,
лыбіцца…
І ў крутаверць
слоў апошніх,
паступова
уцягвае…
Шэбаршыт…
У дзёгцю ўся ды ў пер'е,
пракажонай
 
ляжыт…

Чарвьем…

Попкам губанькі жабіныя,
Лапкай
учэпістай,
ой,
да горла - скок…

Паляжы са мной, мілак,
закахай нядужую,
смерць сваю…

І дай зарок,

што
ніколі,
і ні з кім,
табе не жыць…
Я, ж, бо нечысць …

Што?!
Пашкадаваць?

Хоць на ночку,
а змагу!

Р-р-ыыы на цябе!
Гей, са смерцю...
Угу-у-у-у-гу!!!

Гэта, родненькі, апошні твой,
чортам дадзены, запал,
кожнаму з вас усіх,
агонію,
а табе, май лаў, удвая…

Колькі ты спаліў сэрцаў
дзе
я
словамі…

Колькі было слёз і болю!


Ну, ідзі, ідзі ўжо да мяне…

Я зраблю цябе цвіком…

І-о-ўуду-у-у! Аддаючы!!!

Ты заб'ешся, паміраючы,
у крышку раю,
у крышку раю…

У крышку раю свайго.


Рецензии