Страждання Укра ни

Народжувались кожну мить героі
У сполоху  миттєвому війні,
Неначе промені  зірок ,неначе зорі
У вічному небесному житті.

Війна --це горе та страждання
Червоної калини у душі ;
Це туга ,біль і розставання
В надіі,  що зустрінемось іще.

Війна --це  морок , подих пекла,
Де бачиш смерть та її лють;
Де тільки від надії світло
 Дарує Неньці мужній дух.

Де від скорботи стогне небо ,
Тремтить і день, і ніч земля;
Де піднімає стійкість віра,
Лікуючи  поранені  серця .

Единий шлях до перемог
Веде згуртованість народу,
Якому допоможе Бог
Благословенням та любов'ю .

Народжує героїв Україна,
Яких  не здатен ворог подолать:
Вона  велика та єдина--
Але ж приречена страждать .

Я вірю , що настане тиша:
І сонечко, і небо голубе
Стануть для кожного рідніші
В здобутій  перемозі  на війні .


17.04.2023г


Рецензии