Гармония и равновесие 17. 04. 23

Гармонія та рівновага:
Від плюс шести
Та до шістнадцяти.
Та вітерець легенький

Поміж деревами
Крилато пролітає,
Та віти не займає.
Літаючи, дрімає.

Високо в високості
Невагомі,
Легкі хмарини
Та Сонечко
За ними

Світить,гріє
Та не сіяє.
Після вчорашнього
Бенефісу  сяйва
Відпочиває.

День світлий,
Тихий, не яскравий.
У рівновазі, злагоді:
Повітря, Сонце,
Вітерець перебувають.

Пташки мелодії
Весни майстерно
Витинають.
А квіти, трави,
Зело все
У рості набавляють.

                17.04.23
                Москва


Рецензии