Хрыстос-то, да, уваскрос

А ты робыш дэ шо вш?

И вот мы ищем ужэ тут шось!
Оно поздравыты шоб когось.
А то у нашому тут колхозь
Есця жа й сфязь с Агов.

И вота: Хрыстос уваскрос?!
Ага! А ты чого
Мынэ чы й нас ны с мяском-с?
Да й хринь во б на стил.

Да, вчора улад на нич
Мы ззилы соби кулич.
И ны дыржевсь за жывит
Ны ваш ны й Кит.

Мы ж всё-таки, мо, с Админк!
Да-да! Шо ж ля мни
Во тая Луна во Рыбц:
Пры но соби ванильк!

Эх-эх! Мои ж вы пынькы!
Ек вгробыты вси кырухы.
Да впримо оно во бильш
Солькы са й кильк!

Ну, е шэ якыся Кизк,
Шо всэ можуть в кышкы.
А ек ты с Стрыльцив,
Огню пак ны в горшци.

Так шо уж святкуй, мужык!
А мы гондэ взвар но рыс.
Да добавым ексь кураги
И з насинничком ззим.

Мы шэ ны заробыв
Якэйи нывисткы, хоть, згынь,
Дэсь бодався хтось са щынкив
Да быв свою дивк.

Ну, й ек ёму благословинь.

...всё вж в экструзию, ты подывы!


Рецензии