Зовсiм не так, як можливо

Напевно так звучить місяць
Так виглядає київська холодна ніч
Так виглядає ненависть пустотіла
І повна самотність

Вигляд вчорашнього забувся
Зостались лиш грубі віхті
Не ті ми герої для звершень
Далеко не тих героїнь

Право на втому і в ліжку ніч:
Напевно вартий, чи ні.
Внутрішність змінюється
Коли зовнішнє в ній остигає.

2023-04-17

зображення - обложка альбому Бурзум 2013 р.


Рецензии