Небезпечний простip

Людство сповнене злості,
Кров'ю історію пише.
Віра в безпечний простір?
Скажіть щось іще смішніше!
Ми для цієї планети
Тільки невдячні гості
Сталь важкого кастету -
Єдиний безпечний простір.
Вовк людина людині -
Страшно, але це правда!
Б'ються в змаганні невпиннім
Спостерігають радо
Ближнього свого поразку
Дружба з присмаком крові
Сльози ховаєм під маску
Іронія в кожному слові.
Квест знов провалено, вибач
В людині знайти людину.
Люди шукають прибіч,
Брешучи без упину.
Стрибаю на тонкій кризі
Хапаю живе каміння
Шукаю розгадки у книзі,
Шукаю своє коріння,
Зриваюся знову й знову
Не бачу в людині людину,
За віру у чесне слово
Отримую ніж у спину.


Рецензии