Дэнь осиянь

  З авторського християнського циклу віршів 

 День осіянь

Ось вимальовує
Сонечко, ясної
світла картини
Великого Дня!
Милі простори
ця радість охоплює,
тож осідлаю
баского коня.

Вість понесу
за знайому околицю –
в музику дзвонів
і трепет душі...
З Світлом у серці
люд в храмах помолиться,
світу спасення –
де  радість усім:

тому дівчиську –
віночок із квітами
вже на голівці,
у полі сплела;
тому хлопчиську –
небесними мітками
зрання любується,
стежка звела...

Ненависть, зло
і жорстокість з прокльонами –
геть із життя,
не до нього мета.
– Слава Спасителю,
благо поклонимось
Дню Осіянь – 
Воскресінню Христа!

12.04.2015р.

Христос Воскрес!


Рецензии