Весенняя импрессия

                Болгарский
                Природа



                ПРОЛЕТНА  ИМПРЕСИЯ

                Изгрява утрото
                и първите лъчи
                през цъфналите клонки
                преминават.
                Докосват цветовете -
                всеки цвят блести
                от сладка влага
                нежно оросяван.

                Спокойно е,
                ветрецът свеж шепти.
                По-силно
                светлината се разгаря.
                Над хребетите
                ветрушка лети.
                Нов ден врата
                към Слънцето разтваря.

                Ана  Величкова             


Рецензии