Мicта душа

Міста душа - голоси та гітари,
Сяйво завжди молодого Дніпра,
Мріють довкола закохані пари,
Кличе вогнями вечірня пора.

Міста душа - то одвічна й єдина,
Сила, що зводить-розводить мости,
Долі єднає в історіях дивних,
Як різнобарв'я дзвінких намистин.

В мерзлих долонях осіннього вітру -
Погляди малознайомих очей,
Що зігрівають невидимим світлом
Знову вселяють надії в людей.

Калейдоскоп чарівних краєвидів,
Рух їх у вікнах маршрутних таксі -
Майже те диво, що восьме у світі
Тільки нехитре, що бачили вci.

В світлі м'якім ліхтарів світлолицих,
Стане містичним буденне "люблю".
Місто завжди береже таємниці,
Кожне із них має душу свою.

Магія вулиць - проста й непомітна,
Наче все тільки фантазії плід,
Та не відпустить - все буде незмінно
Міста душа чарувати у слід...


Рецензии