Где друг, где враг?

Где друг, где враг?
О, боже правый,
Отверзи очи изнутри!
В крови Великая держава
Рождает воина внутри.

Могучий сын
Небесной славы
Защитник рода всея Руси
Раскинул крылья над народом
Любимый сын родной земли!

Где друг, где враг?
О, боже правый,
Защитник кротких и детей,
Крестами церкви Православной
Спаси дух мирных матерей….

Княжна Татьяна Романова

What is a friend, what is an enemy?
Oh, good God,
Open your eyes from within!
In blood the Great Nation
Breeds a warrior insider.

A mighty son of
Heavenly glory
Defender of the family of all Russia
Spread his wings over the people
Beloved son of the native land!

What is a friend, what is an enemy?
Oh, good God,
Defender of the humble and children,
With the Crosses of Orthodox Church
Save the spirit of peaceful mothers…

Princess Tatiana Romanova

Qu'est-ce qu'un ami, qu'est-ce qu'un ennemi ?
 Oh, bon Dieu,
 Ouvrez les yeux de l'int;rieur !
 Dans le sang la Grande Nation
 Cr;e un initi; guerrier.

 Un puissant fils de
 Gloire c;leste
 D;fenseur de la famille de toute la Russie
 D;ploie ses ailes au-dessus du peuple
 Le fils bien-aim; de la terre natale !

 Qu'est-ce qu'un ami, qu'est-ce qu'un ennemi ?
 Oh, bon Dieu,
 D;fenseur des humbles et des enfants,
 Avec les croix de l';glise orthodoxe
 Sauvez l'esprit des m;res paisibles…

 Princesse Tatiana Romanova


Рецензии