О чудо, жизнь во всей красе

 

Какой у груши взгляд хмельной,
Стоит в фате, ну впрямь невеста,
Луна на ветке, что насесте –
Подарком к свадьбе, в цвет весной…

Апрель – ты сказочно красив:
Цвёл абрикос, за грушей слива,
Сад эстафетой просто диво…
Сквозь солнце дождик моросил.

О чудо, жизнь во всей красе –
Как же беречь её нам, люди?
И думать наперёд, что будет,
По острой не ходить косе.
13.04.2023г.

  О чудо, це життя в красі

У груші погляд аж хмільний,
Стоїть в фаті, мов наречена,
На гілці Місяць, чи Селена –
Весіллю дар в порі весни…

Любові квітень нас учив:
Цвів абрикос, та груша й слива,
Сад в естафеті просто диво…
Крізь Сонце дощик все мрячив.

Життя – у серці нам носить –
Як берегти його нам, люди?
І думать наперед, що буде,
По гострій не ходить косі.
13.04.2023 р.


Рецензии