Неразумные вопросы. Not wise questions

"Do not say, ‘Why were the old days better than these?’ For it is not wise to ask such questions."


                Ecclesiastes


«Не говори: «Почему прежние времена были лучше нынешних?» Ибо неразумно задавать такие вопросы».



                Экклезиаст


Рецензии