конгломерат

.На сотні тисяч тих дрібних частин
і з кожним днем все більше й більше
розбита..І вже не вибратись з теперішніх руїн
минулого щасливого життя и дитинства.
.На сотні тисяч тих Важливих Втрат,
яким безмежно так раділо звично серце
тепер лише є відповідь одна:-конгломерат,
який всім бумерангом дзеркальним відіб*ється.


Рецензии