Мотывамы Святои Трийци

З авторського християнського циклу віршів

Мотивами
Святої Трійці

О Земне
житіє наше суще,...
стільки в ньому
для думки – причин,
живемо ж ми
на людях, у гущі
сірих буднів
і радісних днин.

Так, як Світло,
Тепло і Волога
в цьому світі
основа всього –
всі дороги
ведуть нас до Бога,
супроводить нас
Трійця кругом:

Віра, Надія,
Любов небесна;
ті ж – Духовність,
та Подвиг й Краса;
Бог-Отець, Син
і Дух Святий, хресні
Душі наші,
а не чудеса.


Рецензии