Село колгосп рогата худоба

Село колгосп рогата худоба,
Чорнозем якого в світі немає ніде,
герой кукурузний з характером жлоба,
але багато й хороших людей,

тіні предків і просто тіні,
проходять через кіноплощадку,
очі твої такі чарівні,
неодмiнно передадуться нащадкам,

сльози котяться у безвихідь,
руку наповнює аромат пянкий,
бо ти моя омріяна крихітка,
хоч в тобі пудів не менше пяти.

ти мене з памяті навіки стерла,
ти вже ніколи не скажеш - я жду,
хоч ти була як вода джерельна,
але ж й невловима як ртуть,
але ж й невловима як ртуть,
але ж й невловима як ртуть.


Рецензии