Божэ - Ты дав мэни крыла

Боже - Ти дав мені крила

Всипляться зорі,
я небом лечу...
ненька-земля
простелилась...
Трепетна Вічність
дарує свічу.
Боже - Ти дав
мені крила...

Щоби я зміг
подолати себе,
над суєтою злетіти.
Що без Твоїх
зміг робити небес,
як без Любові
тут жити?


Рецензии