про нема

Нема ні снів, ні ночі, ні світанку,
нема пророцтва і нема збагненних мрій,
ні наперед нема, ні наостанку,
ні у чужих краях, ні на своїй землі,
нема ні слів, ні сліз, ні сподівання,
нема вчорашнього, нема передчуття,
є мить одна сп;янілого кохання
і незворотнього похмілля майбуття.


Рецензии