Наше небо

Мені здається зорі усміхнулись
Коли зустрілись дві такі душі
І ніби небо зовсім хмуре
Додало інших барв і крил

Мені б до тебе притулитись ніжно
І сяяти в мереживі планет
Зігрітися під променями сонця
Коли ти обіймаєш наче моя тінь

8.04.2023


Рецензии