снег и янтарь

Стоять тополі на бульварі -
журби в полоні вартові,
і сірий дим у сірі хмари
з дахівок валять димарі.

Яке пуття в самоомані.
Не губи - очі кажуть "ні".
Вогонь ховається в тумані,
янтар у сніжному вбранні.


Рецензии