Iграшки

«А ким ти був до фронту?», – запитав
водій бійця в хвилини відпочинку.
– Так, іграшки малечі продавав
та лагодив поламані, на ринку.

– Як іграшки, майбуть жартуєш?, – Ні,
цілком серйозно: дрони, Лего, Лялі...
– Й повернешся до ринку по війні?
– А, чом би й ні? – аби везло й надалі.

То ж не робота, а суцільний кайф, –
зиск із торгів, та ще й душевний маю,
дарую щастя й радість малюкам,
й всю клієнтуру поіменно знаю.

Свій «кваліфай» підтримую весь час,
жартуючи: принаймні намагаюсь:
(до дрона прилаштовує фугас)...
І на війні ось іграшками граюсь.


Рецензии