Вiншаваньне дзень нараджэньня былому сябру

Якая розьніца, як ён загінуў
Ён быў, і вось - яго няма
Але засталіся
Сьвятло лампы на далоні
Далонь, што трымае смартфон
Смартфон, у якім я пішу гэтыя словы
Словы, якія можа вымавіць толькі жывы
Сьмерць гэта цішыня
Жыцьцё гэта ты
Жыцьцё гэта адна секунда
У сусьвеце
Дзе не існуе часу
Хоп!


Рецензии