Пром нь над

Колись ми усвідомимо  всю слабкість
Перед   Христом , що нам простив  гріхи ;
Пред Тим Христом, що всім дарує радість
В земному та небесному житті.

Колись ми усвідомимо   блаженство,
Яке веде   до вічного життя--
Воно одне таке ,тому незмінне ,
І чисте,наче  сльози каяття.

Колись ми усвідомимо  шлях віри
І зможемо усіх простить за все ,
Бо  світить променем  надія ,
А це в житі понад усе.

Коли болить душа та серце
В похмурий цей тривожний час ,
Молись та Господу довірся ,
Він знає  кожного із нас.

.6.04.2023г.


Рецензии
Ви маєте рацію, Сергію, довіра до Бога дуже важлива, тим більше, що тільки Він один вислуховує наші молитви.

Екатерина Кабась   06.04.2023 19:17     Заявить о нарушении
Дякую.
Приємно читати людину яка усвідомлює...

Сергей Саранчев   06.04.2023 21:19   Заявить о нарушении