Маналог ледзi 6 красавikа

МАНАЛОГ ЛЕДЗI 6 КРАСАВIKA

Я адчкала сваё. Чаго мне.
Чакаць? Цямнець. Стол накрыты.
Нараджэння Дзень iдзе прыстойна.
I вобраз светам мой забыты.
I ён, як усе, без слоу, без песнi,
Удалечынi, i дзяцiнства не уваскресне,
Рамонкi у садзе дзiцячыя
Адны выйшлi не у трызвеннi тыя
Мне ад яго, як на развiтанне.
I вырас ён, i знiк, як быль.
Са мной i вецер, i кавыль
Адны засталiся, як паклiкання
Не успомнiць больш i нiчога.
Толькi усяго. Гасцей няма.
 
МОНОЛОГ ЛЕДИ 6 АПРЕЛЯ

Я отждала своё. Чего мне
Уж ждать? Темнеет. Стол накрыт.
Рожденья День идёт пристойно.
И образ миром мой забыт.
И он, как все, без слов, без песни,
Вдали, и детство не воскреснет,
Ромашки детские в саду
Одни те вышли не в бреду
Мне от него, как на прощанье.
И вырос он, исчез, как быль,
Со мной и ветер, и ковыль
Одни остались, как призванье
Не вспомнить больше ничего.
Гостей нет. Только и всего.


Рецензии