L. D. O. Modj

              L.D.O./Modj/
Чужа і водночас рідна така Людина..
/Збій в розумінні існування, коли загинув
той, хто так легко завжди  йшов у бій з самим собою/

І відлітають знову в даль ту Журавлі-Герої..


Рецензии