Pol zartem, pol serio

Brum - brum - brum,
Wielkie szczescie posiadac rozum.

Fra - fra - fra,
Cale zycie to super gra.

Dro - dro - dro,
Niby prosta rzecz obudzic sie jutro.

Kra - kra - kra,
Kazdy moze kiedys siegnac dna.

Tra - tra - tra,
Cokolwiek robisz to troche potrwa.

Zre - zre - zre,
Otwarte miej oczy i uszy swe.

Glo - glo - glo,
Mozgiem jak najczesciej ruszaj.

Bla - bla - bla,
Nie zwracaj uwagi na pokusy zla.

Nub - nub - nub,
Badz spelniony i swoje rob.

Frug - frug - frug,
Z odwaga w sercu przekraczaj prog.

Wa - wa - wa,
Niech prosta i piekna bedzie droga twa.

La - la - la,
Zyj tu i teraz zaczarowany chwila.
02.04.2023
© Copyright: Ilona Kazimierska, 2023

PS wszystkie uwagi oraz fotografie sa autora


Рецензии