Верю весне

Вірю весні

Весна іще холодна: то дощить, 
То сонце як засяє… Як усмішка:
Весела, осяйна, лукава трішки,
І все собою освятить на мить.

Весна іще ховається в снігах,
Та квітки так хоробро сонцю вірять…
Радіє все життю : природа, звірі,
Птахи і ріки в скутих берегах.

І серце з вірою так радісно тріпоче,
Бо знає милість Божу для землі,
І ранок новий ніжний – із пітьми
Про мир та ласку всім Творця шепоче.

Віра Половинко
5.04. 2023р.


Рецензии