Странники мы все

 

Жизнь моя река, ты течёшь куда,?
Ты лишь знаешь всю песню…
Синих плёс камыш – ты о чём шумишь
В звёздную, небес бездну?…

Ветер обними ж и меня услышь –
Подпоём с тобой вместе;
В дудочку подуй, звуком околдуй,
Радостные грёз вести.

Манишь ширь земли, где конец дали?
Тишина в ушах звоном –
Повесть вся в тебе, что в моей судьбе,
Сердца стук, души гомон…

Как загадочен свет Луны свечей –
Кутаешь людей в чарах…
Странники мы все, у небес в росе,
На Вселенной бульварах.
05.04.2023г.

Мандрівничі всі

О, життя ріка, линеш здалека,
Знаєш лишень всю пісню?…
Плесів очерет – шелест-перемет
В зоряну, небес піну…

Вітер не ночуй, а мене почуй –
Підспіваємо разом;
В дудочку подуй, звуком зачаруй,
Радість прийде хай з часом…

Широчінь землі, де кінець далІ?
Тиша у вухах дзвоном –
Повість вся в тобі, в долі що моїй,
Серця стук, душі гомін…

Загадковий час Місяця в свічах –
Кутаєш людей в чарах…
Мандрівничі всі, у небес в росі,
Всесвіту на бульварах.
05.04.2023 р.


Рецензии