Дим

Дим
----------------------------
по матерiалам ДОНБАСС РЕАЛИИ
----------------------------
Ми згоріли живцем:
екіпаж й БМП,
двадцять п’ятого лютого,
ставши на захист
 Батьківщини, спеклися
с залізом в одне
нероздільне...
 Даремно рідня дає запит,
 
намагаючись нас
відшукали в степах,
або може в полоні
(плекають надії),
шанс один повернутися –
тільки у снах, –
після вибуху
боєкомплекту не діє
 
сподівання на жодне
з існуючих див,
що там плоть для вогню,
чи n-тонни металлу?..
З димом пороху й дизеля
наших тіл дим
вітер в небо здійняв
та розвіяв... Й не стало.
 
 Ми згоріли живцем:
екіпаж й БМП,
лиш добу простоявши
в страшному двобої...
 Нам ще б жити!
Та ми не жалкуєм про те,
бо країну від орків
закрили собою.


Рецензии