Безсоння

Мені сьогодні не заснути
Занадто дужо тих думок
Вони мене з’їдають гучно
А поруч міг би бути друг

Мені сьогодні не здолати
Потік бурхливих сподівань
Як зручно мрії заховати
Але не можу жити без зітхань

04.04.2023


Рецензии