Мати небесна

Діво Маріє,
Верни мої мрії...
І душу стражденну зціли,
Мати небесна
З тобою я чесна,
Не дай же пізнати хули...
Діво Маріє,
Вже небо зоріє...
І спати лягло все земне...
Мати небесна,
Цариця чудесна...
Наповни духовно мене.
4 04 2023 р
Вікторія Г Р М


Рецензии