Д. С. Ч. 2085 Говорю...

"Говорю   и  говорю.    Слава  богу,    говорю.
Говорю:  не  говорю?  То  ли,  то  ли  говорю?
Гонорю     и  гонорю.   Слава  богу,    гонорю.
Гонорю:  не  гонорю?  То  ли,  то  ли  гонорю?
Горожу     и  горожу.    Слава  богу,     горожу.
Горожу:  не  горожу?  То  ли,  то  ли   горожу?
Голошу     и  голошу.   Слава  богу,     голошу.
Голошу:  не  голошу?  То  ли,  то  ли   голошу?
Холожу     и  холожу,   Слава  богу,     холожу.
Холожу:  не  холожу?  То  ли,  то  ли  холожу?"
                До  1972   


Рецензии