Таинства явление

ГЛАВИЗНА СПАСЕНИЯ,
ТАИНСТВА ЯВЛЕНИЕ.

***
СЫН БОЖИЙ СЫН ДЕВЫ БЫВАЕТ
***

БОГОРОДИЦЕ ВОЗОПИИМ
БОЖИЙ ГИМН.

***
ХРИСТЕ БОЖЕ СВЕТ ИСЦЕЛЯЕТ
***

ГОСПОДЬ С ТОБОЮ,
НАРОДНАЯ ДУША
НЕИЗВЕСТНАЯ.

БЛАГОДАРСТВЕННАЯ ВОСПИСУЕМ ТИ.
ГОСПОДИ,ПОМИЛУЙ.
       ГОСПОДИ, ПРОСТИ.

***
НО ЯКО ИМУЩАЯ ДЕРЖАВУ НЕПОБЕДИМУЮ
***

НЕВЕСТО НЕНЕВЕСТНАЯ.
БЛАГОСЛОВИ.


Рецензии