Лист з фронту

Не сталось бути разом нам з тобою,
Та знає Бог ,я поруч день і ніч ,
Утомлений  проклятою війною ,
Із- під вогню пишу тобі цей  лист.

Життя моє залежить від молитви,
Яку ти в серці завжди бережеш ;
Життя моє ніколи не загине,
Доки ти нашу долю стережеш.

Я чую кожний день в повітрі подих
Гармонії моеї душі з твоєю 
І бачаться всі легкими дороги
У пеклі горя  та смертей.


Я вірить ні у яку смерть не хочу --
До перемоги віру  збережу :
Щоб на зорі побачить карі  очі
Весною у зеленому гаю.


Рецензии