Закотилося загубилося

За котилося, загубилися
Счастья моє десь забарилося
Весь мій вік блукає мене шукає
Мабуть  доля така у людей  буває

Закотилося, загубилося
Щастя моє там залишилося
Десь у часі блукає дорогу шукає
Та нескінченна дорога у часі буває

Закотилося, загубилося
В душі мріями залишилася
А любові великої  не пам'ятає
Мабуть память довгою не буває

Закотилося, загубилося
На  алтарі та душа зачаїлася
У словах святих відповіді шукає
Але відповіді там як завжди немає...

    Леонід Дідусенко 30,03,2023р.


Рецензии