Мiстика

"Та містить в собі зміст штика -
Ось, що таке є містика!
А звідкіля береться той зміст? -
Ясна річ, що з навколишніх міст!.."

Ми стикаємось з нею на кожному кроці.
Вона в символах, датах, та знаках живе.
На чиєму, не ясно, буває та боці
І навіщо та привід для диву дає?..


Рецензии