Мiстична краiна мiнiатюра

Містична країна, яку не сплутаєш з жодним іншим… Місця, в які закохуєшся з першого погляду назавжди… Місця, до яких тягне постійно, незалежно від пори року і настрою…
Містичні місця під надійним захистом небесної покровительки, біля ніг якої не в’януть букети живих квітів і не затихають слова ревної молитви людських душ.


Рецензии