Подаруйте маляткам нiч тихую...

Подаруйте маляткам ніч тихую,
Колискову хай слухають мамину,
Та від остраху більше не схлипують,
І не плачуть їх душі поранені.

Щоб не вили сирени скажено, хай
Не гуркочуть ніде більше вибухи,
Світить місяць на небі, неначе рай
Навкруги, і зірки мерехтять для них.

Засинають нехай із ведмедиком,
Обіймають улюблені іграшки,
Сни смачні завжди сняться як мед, вони
Уві сні хай літають, як ті пташки.

Журавлі най здіймаються зграями,
А не дрони й ракети, до біса їх.
Сняться діткам казки з водограями,
Хай Творець береже малюків своїх.

Уві сні посміхаються солодко
Наші самі найкращі, малесенькі,
Щоб не знали страху вони й голоду,
Янголяточка наші, ріднесенькі.

Зранку сонечко будить промінчиком,
Дощик їх зустрічає з веселкою,
Хай з війною усе буде скінчено,
І новини страшні стануть фейками!

Хай волоссячко їм, як гребінчиком,
Вітерець пестить, наче розчісує,
Зранку щоб молока склянка з млинчиком...
Бо ж вони - головне, що в житті в нас є!

31.03.2023 г.


Рецензии