Лэбэдына писня, лэбэдына

  *        *        *

Лебедина пісня, лебедина –
Є початок в неї, є кінець…
Як весняна кольорова днина
І таємний на коні гонець…

Хто ж це знає наперед про долю?
Розпласталася над всім – крилом,
Все в небесній у Господній волі,
Нам пройти життєвий бурелом.

Лебедина пісня, лебедина,
З юних літ і кожному своє,
Як минути ту лиху годину,
Не минути щастя – Бог дає…

Зорі в небі – так про що ваш шепіт?
На Землі так не просте життя?
Всесвіту з очей таємний трепіт –
Може як у нас серцебиття?
01.04.2023р.


Рецензии