Never Before by Deep Purple

Somebody, Somebody
Come to my side,
I'm tired, I'm crying,
I'm sick inside.
My woman that woman
Just wasn't right.

Help me now, please my friend,
I never felt so bad before,
Never never before

So funny, so funny
Just like a show:
One name, two people,
All in a row.
Somebody, Somebody
Someone must go.

Help me now, please my friend
I never felt so bad before,
Never never before

I was hurt when I was younger
By a woman who was cold.
She took my name,
She took my body
And she threw away my soul.

Can't hide, I can't hide my misery.
I know my sorrow won't set me free.
She did it d'you see she did it to me!

Help me now, please my friend
I never felt so bad before,
Never never before.

К любому взываю
И каждого жду
Я плачу, страдаю
Попамши в беду
Бедую с подругой
И ей тоже туго

Мне без друга - никуда!
Мне ещё так - никогда
Не было так плохо - ни ко гда-а-а!

Я стражду, я жажду
И мне не смешно
Любой ли...
Иль каждый...
Мне всё равно
Неважно, неважно!
Любой или каждый...

Мне без друга - никуда!
Мне ещё так - никогда
Не было так плохо - ни ко гда-а-а!

Как Титаник, жизнь поруша
Влетел я в айсберг-женщину
Взяла тело
Взяла душу
И счёт мой поуменьшила...

Отчаян, печален, и жалок мой вид
Я знаю - тоска меня не освободит
И самое то же подруга твердит...

Мне без друга - никуда!
Мне ещё так - никогда
Не было так плохо - ни ко гда-а-а!


Рецензии