Земли любимой рождество

Весна любви, весна надежды,
Цветами знаки подаёшь.
Раскрытьем тайны веют Веды,
Что правда побеждает ложь.

И сон трава, и первоцветы –
Ковры из лютиков вокруг
И примула – ключи от лета,
Да цикламен, весенний друг…

Вдохните же, посланье Божье,
В нём жизнь сама и естество –
Что есть прекрасней этой броши,
Земли любимой рождество!
30.03.2023г.

Землі коханої різдво

Весна кохання і надії,
У квітах знаки подаєш
І таємниці Вед вже віють –
Брехня ніщо від Правди веж.

І сон трава, і первоцвіти –
Цей килим із жовтців навкруг
І примула – ключі від літа,
Та цикламен, весняний друг…

Вдихніть бо це, послання Боже,
У нім життя, саме єство –
Прекрасніш що, цієї брошки?
Землі коханої різдво!
30.03.2023 р.


Рецензии