А я i Iй б зараз направив

А я i Iй б зараз направив
 Любовi Свiй склад непiдробний,
Хоч люди ми i рiзних правил,
Але з нами--Бог милостивий,
I чуйно минуле я згадаю,
 I, розплакавшись, в ньому нагадаю,
 Квiточки - звуки як ii моэ
Завжди будили житиэ
 Любовi до всix Землi народам.
Сльоза, трохи ти втримайся,
З пiвтону, пiзно не скотитися,
Своэю запеклою Свободою,
Але нам не зустрiтися Вже, - -
То не велить менi Беранже.

А я и ей б сейчас направил
Любви свой не поддельный  слог,
 Хоть люди мы и разных правил,
 Но с нами милостивый Бог.
 И чутко прошлое я вспомню,
И, прослезившись, в нём напомню,
 Цветочки звуки как её
 Моё будили житиё
 Любви ко всем Земли народам.
Слеза, немного удержись,
 С полтона, поздно не скатись,
Ожесточённою Свободой,
Но нам не встретиться уже, - -
То не велит мне Беранже.


Рецензии