Тихо так навкруги

1.Тихо так навкруги
Світись місяць яскраво
А десь там вороги
Їх ганьба, а нам слава

Та вклонюся вербам,
Що ростуть наді мною
Не пройти ворогам -
Не здамося без бою

2.Шумно так навкруги,
Світить сонце яскраво.
В бій ідуть вороги -
Буде битва кривава

Все, що чути лише,
Як лунають гармати.
Ворог лізе іще,
Буде атакувати

3. Тихо так навкруги,
Світять зорі яскраво
Мирно сплять вороги
Спочивають на лаврах.

Та не чутно птахів,
День схилився до ночі,
Вже нема ворогів
Я заплющую очі.


Рецензии