Кам1кадзе - Розенбаума укра1нською

За сумлінням я указу
Записався в камікадзе
З бомбою тепер лечу в пітьму
В баках палива до цілі
Ну а ціль, вона в прицілі
Та сьогодні я її візьму

Шляк його би, може, трафив
Долю хтось таку призначив
Роблю я останній свій віраж
Ті, внизу що, одуріли
Розуміють – то й зомліли -
Призведе до чого пілотаж.
Парашут залишив вдома,
Доля бо мені відома
Гарний все-таки морський пейзаж
Догори усе ногами
Я лечу на ворогами
Та від цього в грудях є вантаж

В небі від снарядів тісно
Та лечу я прямовисно
Винятково гарно я іду
Три секунди залишились
Мрії не усі здійснились
Маю лиш дерева у саду
Не дістатись їм до порту,
Ось і все – торкаюсь борту
І в зіницях весь відбитий шлях
Довгий мій, що був до цілі,
Що вже зараз є в прицілі,
Бо є сенс загинуть в кораблях.

Має сенс життя віддати,
В когось душу відібрати,
Бо не кожен може то зробить.
Має сенс туди летіти,
Бо чекають вдома діти
Та родина, що хотіла б жить!
Має сенс туди летіти,
Бо когось чекають діти
Та родини, що хотіли б жить!


Рецензии