Голова вверх, голова вниз. Head up, head down

"Keep your head up in failure, and your head down in success."

                Jerry Seinfeld
               Stand-up comedian, actor, writer, and producer



«Держите вашу голову поднятой при неудаче и опущенной при успехе».


                Джерри Сайнфелд
                Стендап комик, актёр, писатель, продюсер


Рецензии