Ми пливемо вдалеч1нь - морська козацька п1сня

[epic Intro]

[Verse 1]
Ми пливемо вдалечінь
Підняті вітрила
Нас вперед штовхає тінь
Невідома сила (Невідома сила)

[Chorus]
Гойда, гойда, гойда
гойда , гойда, гойда
Гойда, гойда, гойда, гойда-да

[Verse 2]
Ми пливемо вдалечінь
Сонце йде по колу
Як понесе в височінь
Кине нас додолу (Кине нас додолу)

[Chorus]
Гойда, гойда, гойда
гойда , гойда, гойда
Гойда, гойда, гойда, гойда-да

[Verse 3]
Ми пливемо вдалечінь
Омине негода
З найдавніших сновидінь
Жде нас нагорода (Жде на нас пригода)

[Chorus]
Гойда, гойда, гойда
гойда , гойда, гойда
Гойда, гойда, гойда, гойда-да

[Verse 4]
Ми пливемо вдалечінь
Та погода файна
Гей, вороже нас зустрінь
Най живе Украйна (Най живе Украйна)

[Chorus]
Гойда, гойда, гойда
гойда , гойда, гойда
Гойда, гойда, гойда, гойда-да

[Instrumenal]

[Outro]

[End]


Рецензии