така теплинь

Така теплинь,
відразу після повені.
Розправив щогли і Дніпро,
в лелечім гомоні.
Бач прилетілі, бач змогли
і далечінь відлунням,
і журавлів курличе клин,
над тим старезним млином.

Мірошник зерна з під поли,
не завинив, задобрити,
здалеку, те курли, курли,
як і весни бурхливі подихи.


Рецензии
Так вже весна, але поки-що холодна.

Игорь Ярин   28.03.2023 22:05     Заявить о нарушении
Будь ласка.

Игорь Ярин   02.04.2023 21:48   Заявить о нарушении