Тихий вечер над рекою

*        *        *

Тихий вечер над рекою –
Звёзды шепчутся с небес…
Так чудесно нам с тобою,
Лебедя созвездья крест
Распластался, шлёт улыбку
И камыш о том шуршит,
А в реке плеснулась рыбка –
Всё вокруг любовь творит…
Я пиджак тебе на плечи,
Мы в обнимку посидим;
Не забудем наши встречи,
Жизни ведь соединим.
25.03.2023г.

*        *         *

Тихий вечір над рікою –
Зорі шепочуться з небес…
Так чудово нам з тобою,
Лебедя сузір'я хрест
Розпластався, шле усмішку,
Дружньо вітер шарудить,
Рибка скинулася тишком –
Все навкруг любов творить…
Я піджак тобі на плечі,
У обіймах сидимо;
Не забути ніжний вечір,
Ми життя єднаємо.
25.03.2023 р.


Рецензии