Докер

"Доки буде він мені
вказувати що робити?"
Докер, ты уж извини
не меня - ужа с трембитой!.."

"Усюди проходе номер його,
Начебто він того вартий!.."

Докер - джокер! Портовой -
Он ли не фартовый,
Каждый номер бортовой
Целовать готовый?..


Рецензии